Breng jij mensen graag ècht verder?
Help je mee om de begeleiding van mensen met autisme en hun naasten in de reformatorische gezindte op een hoger plan te brengen? Lees dan verder.
 

Het is de passie van Welcura om vakkundige begeleiding te bieden bij het omgaan met de gevolgen van autisme. Zowel aan kinderen, hun ouders, alsook aan volwassenen met autisme, en hun netwerk. Zo lang als nodig is, zo veel als nodig is, wanneer dat nodig is, hoe dat nodig is. Levensbreed, levensdiep en levenslang. Zodat cliënten verder kunnen.


Onze cliënten hebben autisme, maar zijn geen autisme. Iedereen is uniek en vraagt om unieke begeleiding. Dat is maatwerk in zowel het opvoeden van de kinderen, alsook het begeleiden en coachen van volwassen mensen met autisme. Gericht op zoveel mogelijk zelfstandigheid.


We begeleiden vanuit een reformatorische identiteit. Dat biedt troost, herkenning, een zelfde fundament, gedeelde waarden en normen.  


Welcura is een organisatie die volop in ontwikkeling is en graag een stapje verder gaat. Dat biedt kansen voor medewerkers. Zo hechten we veel waarde aan opleiding en training. We vragen zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en professionaliteit èn geven veel speelruimte. Wat iemand ook voor ons doet. De organisatie faciliteert graag wat daarvoor nodig is. Doe je mee?