Ambulante begeleiding


​​​​​​​​​​​​​​Wat is het? Ambulante begeleiding houdt in dat er een begeleider bij u thuis komt om u/jou en uw/jouw netwerk te helpen bij het omgaan met autisme.

 

Hoe werkt het?


Na de kennismaking wordt de hulpvraag in kaart gebracht, vervolgens nader onderzoek gedaan, doelen opgesteld en een plan gemaakt. Hiervoor worden de eerste zes weken gebruikt. Daarna werkt de begeleider samen met u/jou aan de uitvoering van het plan.


Vooralsnog biedt Welcura ambulante begeleiding aan op de Veluwe, Utrecht en ruime omgeving. Woont u of woon jij elders, maar ook interesse? Neem dan zeker contact op met Margriet Dekkers om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Financiering


De financiering van ambulante begeleiding vindt plaats met een persoonsgebonden budget (PGB). Uw gemeente kan dat op uw verzoek verstrekken op grond van de  Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U kunt dit zelf aanvragen, of hiervoor hulp vragen aan Helpende Handen

 

Wachtlijst

Er is op dit moment geen wachtlijst voor ambulante begeleiding.

 


Aanmelden

Wilt u meer informatie, uzelf of iemand anders aanmelden? Neem dan contact op met Margriet Dekkers-Verkuil op tel (06) 23084663 of mail naar gmdekkers@welcura.nl.